Kaa

Västmanlands no kill-katthem

KAA


Namn:            Kaa

Född:              181121

Kön:                 Hane

Färg:                Svart

Status:            Lite blyg

Bor:                  Katthemmet

Kontakta:     Thomas thomas@arbogakatthem.se

Bakgrund


Kommer ifrån ett bostadsområde i Köping där han har setts under några veckor. Lämnades in hos polisen som kontaktade oss. I jourhemmet sammanfördes han sedan med Mamma Annie och syskonen, Nala, Rulle och Timon samt den äldre kattungen Flyer.


Uppdatering från jourhemmet


190119:

Inkom till jourhemmet

190301:

Jag är social och väldigt nyfiken men lite blyg, vill gärna lukta finger och kan bli lite klappad när jag äter mat. Busar gärna runt med mina syskon och de andra katterna i jourhemmet. Bollar och leksaksråttor är favoriterleksakerna. Blötmat och skinka är mums och är nyfiken på vad jourhemmet har för mat på bordet. Har träffat barn 2,5 - 7 år som jag är lite blyg mot, men väldigt nyfiken på vad dom gör. Likadant med en stor hund som brukar komma på besök, den brukar jag ignorerar. Jag skulle trivas bäst tillsammans med (helst mina syskon) men skulle nog går bra med andra kattkompisar också för jag vill inte bo som ensamkatt. Bor just nu som innekatt som funkar jättebra men kan nog lära mig att gå ut också.

190620:

Kastrerad, vaccinerad och ID-märkt

200630:

Kaa är nyfiken men blyg, vill inte bli klappad men att vara nära handen och lukta är ok. Leker mycket och gärna, både med sig själv och med andra katter. Gillar mat och godis.

Kaa och hans två syskon är tyvärr lite bitiga av sig, biter och tuggar gärna på fingret eller kloar på fötterna. Det låter värre än det är men tills dessa tre missar har lärt sig att man inte ska bita sina betjänter så kan vi inte rekommendera dom till familj med små barn. Äldre kattvana barn går bra bara man är medveten om att man kan få sig ett nyp i fingret tex.

En önskan är att Kaa och hans två syskon ska hitta ett gemensamt hem tillsammans eftersom dom är väldigt tajta och lika i sina beteenden. Samtidigt funkar dom bra ihop med andra katter så vi är alltid öppna för förslag.

200728:

Flyttade till katthemmet.Gillar

  • Busa med både kompisar och leksaker
  • Skinka och annat gottgott


OgillarGår bra ihop med

  • Andra katter