Cassandra

Västmanlands no kill-katthem

CASSANDRA

Juorhemmets blyga prinsessa som bara blir modigare för varje dag som går.

Namn:            Cassandra

Född:              160204

Kön:                 Hona

Färg:                Bruntigré

Status:            Blyg

Bor:                  Katthemmet

Kontakta:     Thomas på thomas@arbogakatthem.se

Bakgrund


Mamma Cassandra fångades in i  Köping, efter att folk i området larmat om att hennes son Cesar fångades in för drygt ett år sedan och av någon outgrundlig anledning lämnat mamma Cassandra kvar.

Cassandra återförenades med sin son Cesar efter nästan ett halvår och hon blev en lycklig mamma igen. 


 

Uppdatering från jourhemmet


180130:

Inkom till jourhem

180328:

Kastrerad, vaccinerad och id-märkt

180803:

Cassandra och Cesar har under denna urvarma period legat åtskilda mkt, han på pallen och hon valde krypinnet i klöspelarens botten, där kan hon gå undan och njuta av att inte synas, finnas varken för mej eller Cesar. Båda kommer fram till min hand och nosar på alla fingertoppar, men klappa får jag inte än..Cassandra är den av de två som hittar på en massa hyss..kunde hon skulle hon svinga i takkronan, det dröjer nog inte länge förrän hon hoppar upp i den, hon har suttit och måttat..

Cesar är den som kikar på mej i köket, han sitter i hallen med halva kroppen synlig, fast nu har han vågat sej in över tröskeln och tittar tålmodigt bedjande på vad jag pysslar med..han vet nu var kattmaten finns i för skåp mm..Cesar ligger kvar lugnt då jag plötsligt skrider in i rummet, Cassandra slinker iväg och ska gömma sej, varvid jag grälar lite på henne o säger, - men Cassaaandraa då, vad du är larvig nu....

De tu är mkt kärleksfulla mot varandra , men de hade en period de lekte lite föör hårt med varandra, de drog ner varandra från sovrumsfönstret så det small i golvet..efter den perioden drog sej Miss C tillbaka lite i sitt gömsle, men sen lekte de ju som vanligt på natten..innan supervärmen kom var de mkt framme på dagen också och lekte, men en månad har vi mest kämpat för att överleva värmen..

Tecken på deras kärlek,, de tvättar varandra , ligger och trängs på samma pall eller i fönstret eller soffan..de pratar så sött till varandra innan de börjar leka.. Cassandra kom till mej i slutet av Januari och Cesar 10 veckor därefter.. Han är inte i behov att gömma sej för mej utan ligger oftast kvar.. ett tag hade de som en gemenskap i att vara " rädda " för mej tillsammans.. vi två mot mänskligheten typ.. Nu har de vant sej vid rivstartande MC utanför sovrumsfönstret , det var lite läskigt i början..vi har tillsammans inatt tittat på blixtar och lyssnat på dunder och fascinerats av slagregnet som vällde in på fönsterbrädan.. De bäddar gärna in sina leksaker i mattvecken och möblerar om, tex fick de ner hela överkastet från soffan häromdagen,, i natt letade tanten efter sin nitroglycerinspray men fann den inte någonstans..i morse fann hon den bakom en våg i rummet..den var kul att leka med, vi hann inte gömma den bättre  :/ Mat , ja , nu kan vi äta Whiskas torrfoder med både kyckling och tonfisk, men mjukmat går bara ibland..och då är det Cesar som blir sugen på lite Sheba lax..Roligast har vi då vi jagar små malar som hittat in..tanten kan inte se dem , men Cassandra flyger o far efter ngt ofta..det var nog så blomkrukan for ner häromdan.. Vi trivs här hos tanten än så länge i alla fall.. Kurr purr.

191229:

Kan ställa upp på att bli kliad med en klipinne eller händer allt oftare.

Gillar

  • Cesar
  • Att busa när ingen ser

Ogillar

Går bra ihop med

  • Andra katter
  • Lugn vuxen

KONTAKTA OSS


info@arbogakatthem.se

Tel: 073-950 12 19 (ordf. Thomas Bégat)

OBS. Inga intresseanmälningar på katter tas emot via telefon, endast mail.

Instagram | Facebook | YouTube


© Arboga katthem

Allt material tillhör Arboga katthem