Kaa

Västmanlands no kill-katthem

KAA


Namn:             Kaa

Född:               181121

Kön:                 Hane

Färg:                Svart

Status:            Lite blyg

Bor:                  Jourhem i Hallsberg

Kontakta:     Marie Karlsson marie@arbogakatthem.se

Bakgrund


Kommer ifrån ett bostadsområde i Köping där han har setts under några veckor. Lämnades in hos polisen som kontaktade oss. I jourhemmet sammanfördes han sedan med Mamma Annie och syskonen, Nala, Rulle och Timon samt den äldre kattungen Flyer.

Kaa heter jag, är född 181121.
Jag kom in 190119, jag kom in 3 dagar efter mina syskon Nala och Timon och mamma Annie så vi kunde bli återförenade som en familj, kom från ett hyreshus område i Köping, där vi har levt som hemlösa tillsammans med min mamma Annie, mina syskon och halvbror Flyer.
Jag är social och väldigt nyfiken men lite blyg, vill gärna lukta finger och kan bli lite klappad när jag äter mat, busar gärna runt med mina syskon och de andra katterna i jourhemmet, bollar, leksaksråttor är favoriter, sköter lådan bra, blötmat och skinka är mums, är nyfiken på vad jourhemmet har för mat på bordet har träffat barn 2,5 - 7 år som jag är lite blyg mot, men väldigt nyfiken på vad dom gör, likadant med en stor hund som brukar komma på besök, den brukar jag ignorera, jag skulle trivas bäst tillsammans med (helst mina syskon) men skulle nog går bra med andra kattkompisar också för jag vill inte bo som ensamkatt. Bor just nu som innekatt som funkar jättebra men kan nog lära mig att gå ut också.

Uppdatering från jourhemmet


190119: Inkom till jourhemmet

190230: Första Vaccinationen.

190328: Andra Vaccinationen.

190620: Kastrerad och ID-märkt


Gillar

  • Bus
  • Skinka


OgillarGår bra ihop med

  • Mina syskon och min mamma

KONTAKTA OSS


info@arbogakatthem.se

Tel: 073-950 12 19 (ordf. Thomas Bégat)

Instagram | Facebook | YouTube


© Arboga katthem

Allt material tillhör Arboga katthem