Roger

Västmanlands no kill-katthem

ROGER

Namn:             Roger

Född:               2019

Kön:                  Hane

Färg:                 Rödtabby med vitt

Status:             Blyg

Bor:                   Jourhem i Västerås

Kontakta:      Jonna G Schmidt jonna@arbogakatthem.se

Bakgrund


Levde hemlös i en liten koloni i Åvestbo.


Uppdatering från jourhemmet


210405:

Inkom till jourhem.

210417:

Kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

210428:

Flyttade till nytt jourhem.

210519:

Roy och Roger kom till mig för tre veckor sedan idag. Från att vara extremt skrajsna och bara gömma sig i hörnen börjar de nu bli modigare, särskilt när det vaknas mat!

210613:

Nu har de verkligen börjat blomma ut! Får klappa lite både när de äter och annars, och de är otroligt gosiga med varandra.

210624:

Flyttade till nytt jourhem.

210819:

Roger var lite blyg i början men gjorde stora framsteg redan första veckan. Han smög sig fram när det fanns mat, men höll mestadels till i transportburen. Efter ett tag blev han mer nyfiken och började sitta bredvid mig i soffan. Han blir alltmer social och blir gärna klappad, dock får man låta honom bestämma när han vill gosa och inte vara för snabb. Han kommer rusandes när man lockar med mat eller godis, och ganska ofta så klättrar han upp i sängen och väcker en bara för att få frukost. Favoritgodiset är makrill på burk, men han äter i princip vad som helst! Roger tar väl hand om sin blygare bästis Roy och söker ett för-alltid-hem tillsammans med honom.

210912:

Både Roy och Roger vågar numera sitta i knä och mysa men de blir fortfarande väldigt rädda när det kommer folk på besök. Roy och Roger har gjort stora framsteg den här veckan, nu står de vid dörren och väntar på mig när jag kommer hem från jobbet istället för att springa och gömma sig Roger har varit ganska klängig också, man MÅSTE klappa honom.
Gillar

  • Bästisen Roy
  • Mat och godis

Ogillar


Går bra ihop med

  • Andra katter
  • Vuxna människor