Steve

Västmanlands no kill-katthem

STEVE

Namn:            Steve

Född:              140603

Kön:                 Hane

Färg:                Svart och vit

Status:            Social

Bor:                  Jourhem i Hallsberg

Kontakta:     Marie marie@arbogakatthem.se

Bakgrund


Boende i ett område i Fagersta larmade Länsstyrelsen efter att ha sett ett antal katter varav några i dåligt skick. En mindre koloni på ett 20-tal katter. Steve var en utav dom skadade som LS gav oss i uppdrag att fånga in.

Uppdatering från jourhemmet


200420:

Inkom till jourhem.

200421:

Kastrerad, id-märkt och påbörjad sårbehandling.

200430:

Steve fräser och är allmänt missnöjd över att vara placerad inomhus på heltid. Att bli behandlad gör inte saken bättre men det går.

201001:

Efter att såret på nacken och halsen hade läkt fick Steve påbörja tandåtgärder. Han hade flera tänder som var dåliga och som fått dras ut och en del tandsten som fick tas bort så nu är han fin både på utsida och insida.

210221:

Pratkvarnen Steve är en katt som numera älskar uppmärksamhet och vill ha sällskap hela tiden av en människa. Väldigt klappvänlig och berättar när han anser att han ska ha sin del av sällskap. Han är dessutom väldigt busig emellanåt och kan få riktiga ryck för sig själv. Favoritleksaken är en hård flätad plastboll av mindre storlek.

Att äta är favoritsysslan efter gos och han vill gärna ha sällskap vid morgon, lunch, middag, kvällsmat och alla småmåltider där emellan. Steves för-alltid-hem bör bestå av ett hem där någon är hemma mycket, där han är välkommen att ligga i sängen på natten, möjlighet till säker utevistelse och utan små barn. Han föredrar att vara ensamkatt i sitt nya för-alltid-hem. En otroligt lugn och go herre.


Gillar

  • Mat
  • Gosa
  • Uppmärksamhet


Ogillar

  • Att bli instoppad i en transportburGår bra ihop med

  • Vuxna och barn 10 år-äldre