Timon

Västmanlands no kill-katthem

TIMON


Namn:             Timon

Född:               181121

Kön:                 Hane

Färg:                Svart med vita strån på magen

Status:            Social

Bor:                  Jourhem i Hallsberg

Kontakta:     Marie Karlsson marie@arbogakatthem.se

Bakgrund


Kommer ifrån ett bostadsområde i Köping där han har setts under några veckor. Lämnades in hos polisen som kontaktade oss. I jourhemmet sammanfördes han sedan med Mamma Annie och syskonen, Nala, Rulle och Kaa samt den äldre kattungen Flyer.

Jag kom in 190116 tillsammans med min syster Nala från ett hyreshus område i Köping, där vi har levt som hemlösa tillsammans med min mamma Annie och halvbror Flyer.
Jag är social och väldigt nyfiken, vill gärna ligga i sängen och bli klappad, busar gärna runt med mina syskon och de andra katterna i jourhemmet, bollar, leksaksråttor är favoriter, sköter lådan bra, blötmat och skinka är mums, men vill nog äta det mesta som jourhemmet äter på (tjuvar gärna från bordet), har träffat barn 2,5 - 7 år som jag är lite blyg mot, men väldigt nyfiken på vad dom gör, likadant med en stor hund som brukar komma på besök, den brukar jag närma mig och testa hur nära jag törs komma sen låter jag den vara, jag skulle trivas bäst tillsammans med (helst mina syskon) men skulle nog går bra med andra kattkompisar också för jag vill inte bo som ensamkatt. Bor just nu som innekatt som funkar jättebra men kan nog lära mig att gå ut också.

Uppdatering från jourhemmet


190116: Inkom till jourhemmet

190230: Första Vaccinationen.

190328: Andra Vaccinationen.

190620: Kastrerad och ID-märkt


Gillar

  • Kel
  • Bus
  • Skinka


OgillarGår bra ihop med

  • Mina syskon och min mamma
  • Andra katter

KONTAKTA OSS


info@arbogakatthem.se

Tel: 073-950 12 19 (ordf. Thomas Bégat)

Instagram | Facebook | YouTube


© Arboga katthem

Allt material tillhör Arboga katthem