Agda

Västmanlands no kill-katthem

AGDA

Namn:             Agda

Född:               170505

Kön:                  Hona

Färg:                 Bruntabby med vitt 

Status:             Tingad

Bor:                   Jourhem i Örebro

Kontakta:      Marie Karlsson marie@arbogakatthem.se

Bakgrund


Boende i ett område i Fagersta larmade Länsstyrelsen efter att ha sett ett antal katter varav några i dåligt skick. En mindre koloni på ett 20-tal katter. Agda var en utav dom skadad som LS gav oss i uppdrag att fånga in.


Uppdatering från jourhemmet


200505:

Inkom till jourhem.

200519:

Besök till veterinär där det kunde konstateras en skada i ena bakbenet. Burvila med endast korta promenader i rummet i 6 veckor för att förhoppningsvis läka skadan.

200710:

Återbesök till veterinär där det kunde konstateras att skadan läker fint men är inte helt ok än men hon var i tillräckligt gott skick för att kastreras, vaccineras och id-märkas. Agda får även börja röra sig fritt i ett rum med låga möbler och trappmöjligheter upp till fönstret. Det verkar gå bra men haltar fortfarande lite. I samband med veterinärbesöket flyttade Agda till ett nytt jourhem.

200819:

Agdas haltande är mycket, mycket bättre! Hon är lite avvaknade mot människor men gillar andra katter mycket.

201213:

Flyttade till nytt jourhem.

210119:

Söta Agda bor i ett jourhem som har en egen katt och som beskrivet innan så är Agda väldigt förtjust i andra katter. När hon gosar med den andra katten får jourmatte klappa henne och hon gillar det. Även om det tydligt syns att hon vill bli klappad även utan sin vän nära så är hon inte riktigt så modig så hon har vågat ta det steget än.


Gillar

  • Andra katter
  • Leka och busa
  • Godis


OgillarGår bra ihop med

  • Andra katter
  • Lugn vuxen