Annie

Västmanlands no kill-katthem

ANNIE


Namn:            Annie

Född:              161121

Kön:                 Hona

Färg:                Bruntigré

Status:            Blyg

Bor:                  Jourhem i Fellingsbro

Kontakta:     Marie Karlsson marie@arbogakatthem.se

Bakgrund


Jag kom in från ett hyreshus område i Köping, där jag har levt som hemlös tillsammans med mina barn Flyer, Timon, Kaa, Nala och Rulle.

Uppdatering av jourhem


190110:

Inkom till jourhem och avmaskades

190301:

Jag är väldigt blyg och litar inte riktigt på människor. Accepterar att de tvåbenta bor och rör sig i huset så nu vågar ligga kvar i fönstret (om jag ligger där när matte kommer). Sköter lådan bra och blötmat gillar jag, det går inte att muta mig med nåt för det ignoreras. Har träffat barn 2,5 - 7 år som jag är väldigt blyg mot (gömmer mig gärna) men håller koll på vad dom gör. Det brukar komma en stor hund på besök, men jag är så blyg så jag vill inte gå ner för att kolla läget, jag skulle trivas bäst tillsammans med en kattkompis som kan lära mig att bli trygg med människor för jag vill inte bo som ensamkatt. Bor just nu som innekatt som funkar jättebra.

190402:

Kastrerad, vaccinerad och ID-märkt

191209:

Flyttade till nytt jourhem.

200305:

Annie är väldigt rädd och osäker och vi har tillsammans kommit fram till att hon inte ska bo i ett hem med barn, varken yngre eller äldre.

200509:

Flyttade tillbaka till första jourhemmet.

200630:

Annie vill ha ett väldigt lugnt hem med rutiner, mycket tid och tålamod. Minst en trygg och snäll katt, kanske lite äldre, som kan visa henne vägen till tryggheten hos en människa. Hon gillar att ligga hos en annan katt eller i sängen om ingen är inne/hemma, annars håller hon sig gärna undan. Pga Annies osäkerhet och rädsla för tvåbenta ska Annie inte bo med barn och heller inte hund. Och än en gång, mycket tålamod hos nya hemmet är viktigt!

220219:

Lilla söta Annie är fortfarande blyg. Hon är nyfiken och tillräckligt bekväm att vara framme i sitt trygga jourhem. Går att locka väldigt försiktigt med tex skinka och hon kan sträcka sig så långt att hon luktar på fingret men går iväg vid hastiga rörelser eller ljud. Tålamod i massor och ett tryggt hem är vad denna tjej behöver.

220113:

Flyttade till nytt jourhme tillsammans med Flyer och Fröken Strid.


Gillar


  • Lugn och ro


Ogillar


  • Att bli jagad och infångadGår bra ihop med


  • Andra katter