Geisha

Västmanlands no kill-katthem

GEISHA


Namn:            Geisha

Född:              140302

Kön:                 Hona

Färg:               Vit

Status:           Ej tingbar

Bor:                 Fagersta

Kontakta:    Thomas thomas@arbogakatthem.se

Bakgrund


Kom in som omplacering. 

Jag är döv.
Uppdatering av jourhem


190302: Inkom till jourhem

190702: Vaccinerad och ID-märkt

200221: Flyttade till nytt jourhem

200328: Geisha har nu bott här i ungefär 1 månad. Hon verkar ha kommit till ro och är väldigt omtyckt här. Sover gärna i sängen, på mig, men ibland går hon iväg till soffan istället. Är väldigt lekfull av sig och leker med lite allt möjligt här hemma, älskar laserpekaren. Ibland leker hon på nätterna men det har lugnat ner sig en del så de flesta nätter får jag sova nu. Har börjat ge henne mat om jag blir väckt av hennes lek mitt i natten och då äter hon och kommer till ro sen.

200618: Nu är jag redo för att flytta till ett föralltid hem tillsammans med med kille Fabian (som jag är kär i), jag är en social ,lugn och vill gärna gosa och leka med min kille Fabian samt med joumatte, pga min dövhet så ska jag vara innekatt ,innätad balkong eller kattgård skulle vara önskvärt men inget krav, jag trivs inte med många katter så vill helst bara bo med min kille, kattlådan sköter jag perfekt. 

200712:

Adopterades

201108:

Geisha trivs tyvärr inte i sitt adoptivhem efter att familjen flyttad och behöver hitta ett nytt för-alltid-hem. Nytt för denna gång är att Geisha föredrar att vara ensamkatt. För övrigt en tjej som vill ha rutiner och sällskap av människa, någon som är hemma mycket. Vid förändringar i Geishas vardag eller när hon hittar sin nya familj så ska det nämnas att hon pratar en del men det är övergående.

Gillar

  • Att bli klappad
  • Leka och busaOgillar


Går bra ihop med

  • Människor