Heidi

Västmanlands no kill-katthem

HEIDI

Namn:             Heidi

Född:               2019

Kön:                  Hona

Färg:                 Sköldpadda

Status:             Blyg

Bor:                   Jourhem i Hallsberg

Kontakta:      Marie Karlsson marie@arbogakatthem.se

Bakgrund


Kommer från en koloni i Salbohed.


Uppdatering från jourhem/katthem


200814:

Inkom till jourhemmet.

201013:

Kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

201208:

Heidi är blyg, men tycker det är okej att man är nära. Klappa är ännu lite läskigt, men hon börjar sakta låta en komma närmare. Söker ett lugnt hem med minst en trygg kattkompis.

210301:

Heidi har problem med ögonen och står på behanding för tillfället och är ej tingbar i nuläget.

210317:

Heidi mår bra nu och är åter redo att ta emot besök i hopp om att finna sitt för-alltid-hem. Blyg men accepterar hantering.

210731:

Flyttade till jourhem.

220219:

Heidi är blyg men nyfiken och är ändå ganska ok med att man är nära om man är lugn. Går inte att klappa men gillar att man pratar med henne och kan lukta på fingret. Hon gillar andra katter och söker ett hem tillsammans med antingen en kompis från katthemmet/jourhem eller där det finns en befintlig katt.

230312:

Heidi är fortfarande en  blyg tjej men tar man det lugnt så vill hon gärna lukta på handen och ska alltid lukta på fingret efter hon har ätit. Vill inte bli klappad men vi jobbar på det. Kan vara nära och är nyfiken på vad som händer och sker. Är inte den som först lägger beslag på maten utan låter de andra katterna börja.  Gillar att sova tillsammans med Ginnee men kompisarna Gloss, Glimmer och Pippi är favoriter. Har även träffat kattkillar som funkar bra. Hon kan vara lite bestämd om hon inte vill att nån annan katt t.ex vill gosa eller leka när hon inte vill. Småbarn är hon lite rädd för då springer hon och gömmer sig. Hon vill komma till ett lugnt hem som har förståelse och tålamod att låta henne komma fram i sin takt med hjälp av hemmet. Hon är en tjej som har börjat lita på oss människor om man tar det lugnt. I sitt nya hem vill hon en eller två kattkompisar. 
Gillar

    • Andra katter
    • Sällskap på hållOgillar

  • Att man är framfusig
  • Att bli infångad
  • DammsugarenGår bra ihop med

  • Andra katter
  • Lugn vuxen