Judith

Västmanlands no kill-katthem

JUDITH

Namn:             Judith

Född:               2019

Kön:                  Hona

Färg:                 Svartsköldpadssmoke

Status:             Ej tingbar

Bor:                   Jourhem i Hallsberg

Kontakta:      Marie Karlsson marie@arbogakatthem.se

Bakgrund


Kommer från ett Länsstyrelseärende.


Uppdatering från jourhem/katthem


210212:

Inkom till jourhem.

210426:

Kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

211109:

Judith inkom med kraftig snuva som gått långt ner i luftvägarna. Hon behandlades med antibiotika och har nu tillfrisknat. Den här tjejen är en liten tös som fortfarande är väldigt blyg men nyfiken. Judith vill flytta tillsammans med sin kolonikompis Ida till ett hem med mycket förståelse som kan visa henne att hon är trygg och låter henne komma fram i sin egen takt.

220217:

Judith fick uvi och behandlades med antibiotika. Nu är hon frisk och välmående.

En söt tjej som är nyfiken men blyg. Går att klappa när man ger mat och när hon är riktigt trött men annars blir hon lite rädd och går iväg om man nuddar henne.

Sitter gärna med när man ska äta och vill hemskt gärna smaka små bitar av ost eller skinka. Gosar gärna med Ida och då kan man också passa på att stryka hennes mjuka päls och hon visar att det är ganska ok.

220321:

Judith har tagit stora kliv fram i socialiseringen.  Hon ligger ju helst på soffryggen och numera kan man ofta klappa henne utan att hon går iväg. Vi har även testat att lyfta henne nära och till och med till ett knä och hon ligger kvar en liten stund innan hon blir osäker och går iväg. Här om kvällen låg hon till och med på soffryggen nära oss och spann, hon lyfter på rumpan när man klappar henne. Det är såklart en lång bit kvar innan hon blir bekväm och hon kanske aldrig blir en fullständig knäkatt men att lita på människan ser vi stora förhoppningar om.

221015:

Flyttade till nytt jourhem.


Gillar

  • Mat och godis
  • Att busa och gosa med Ida

Ogillar

  • Att man är framfusig


Går bra ihop med

  • Andra katter
  • Lugn vuxen människa