Julia

Västmanlands no kill-katthem

JULIA

Namn:            Julia

Född:              200920

Kön:                 Hona

Färg:                Svartsköldpadda med vitt

Status:           Tingad

Bor:                  Jourhem i Hallsberg

Kontakta:     Marie marie@arbogakatthem.se

BakgrundMamma Ylva-Lee flyttade in med sina sju ungar under en trapp vid ett sommarhus i Fellingsbro. Boende larmade men tyvärr hann två små få sätta livet till innan räddning påbörjades. Strax efter att mamma och fyra ungar kommit in i trygghet förlorades ytterligare en unge och kort därefter kunde den sista ungen fångas in. Det visade sig att ungarna hade utbrott av calicivirus vilket troligtvis var orsaken till att tre ungar inte klarade sig. Julia var en av dom ungarna som fick lindrig virusinfektion och hennes kropp klarade av att läka ut det på egen hand.


Uppdatering från jourhemmet


201025:

Inkom till jourhem.

210127:

Första vaccination.

210218:

Andra vaccination, kastration och id-märkning.

210419:

Julia är en busig och nyfiken tjej men är inte helt bekväm med att hanteras om hon inte är väldigt trött, då kan man lyckas klappa henne. Hon söker ett för-alltid-hem tillsammans med bästisen och brorsan Yonas.

211205:

Adopterad tillsammans med brodern Yonas.

230315:

Återkom till Arboga Katthem pga sjukdom och ovilja från ägarens sida att hjälpa Julia bli frisk och istället ville avliva.

231109:

Julia har efter veterinärbesök och sjukdomsbehandling blivit friskförklarad sen en tid tillbaka och är nu redo för sitt egna hem, ett hem där hon får åldras och förgylla tillvaron för sin/sina människor. Julia har i sitt jourhem hittat några bästisar. Glimmer och Gloss samt Ylva-Lee är favoriter. Ylva-Lee har hittat trygghet i Julia och Julia tycker om att sova hos Ylva-Lee, dom leker även tillsammans. När det gäller andra katter så funkar Julia med vissa medan vissa andra katter är elaka mot henne. Hon önskar flytta tillsammans med sina vänner, Glimmer och Gloss, eller bästisen Ylva-Lee.

Gillar

  • Leka och busa med leksaker
  • Mat och godis
  • Uppmärksamhet
  • Bästisen Ylva-Lee
  • Systrarna Glimmer och Gloss


OgillarGår bra ihop med

  • Vuxna och kattvana äldre barn
  • Vissa andra katter