Kajsa

Västmanlands no kill-katthem

KAJSA

Namn:             Kajsa

Född:               190515

Kön:                  Hona

Färg:                 Bruntigrerad med mycket vitt

Status:             Tingad

Bor:                   Jourhem i Örebro

Kontakta:      Marie Karlsson marie@arbogakatthem.se 

Bakgrund


Levde hemlös i en koloni i Åvestbo.

Födde en liten tjej i jourhem men visade tyvärr inget intresse för den så Kajsa med bebis flyttades till ett annat jourhem där det fanns en mamma med ungar och Kajsa fick hjälp att ta hand om sin lilla som växte upp och är nu adopterad.
Uppdatering från jourhemmet


200613:

Inkom till jourhem.

201130:

Kastrerad, vaccinerad ch id-märkt.

201209:

Lilla Kajsa som äntligen vågar vistas utanför kattrummet på dagtid. Numera spenderar hon hellre dagarna i vardagsrummet (dock ligger hon helst gömd bakom soffan). En försynt tjej som börjat inse att vi tvåbenta inte är så hemska trots allt och numera tycker om att bli klappad. Önskar ett för-alltid-hem där det finns minst en likasinnad kattkompis.

210222:

Från skyggis till tryggis. Kajsa har vågat sig ut ur sitt skal och gillar att gosa med sin människa. Hon vet nu att människan är någon som ger henne trygghet och den kärlek och omtanke hon förtjänar.

Kajsa har sedan en tid tillbaka fått en nära relation till jourhemmets andra jourkatt Ammi. Dessa tjejer har båda varit blyga och osäkra på människor i början och kommer från två olika kolonier men har blommat ut till två individer som gillar att gosa med människor med varandra som trygghet. Tjejerna busar, äter och sover tillsammans och vill såklart flytta tillsammans.


Gillar

  • Att var med och observera
  • Att ta det i sin egen takt
  • Klappar och gos
  • Bästisen och tryggheten Ammi


Ogillar

  • Att man är framfusig


Går bra ihop med

  • Andra katter
  • Lugn vuxen människa