Maud

Västmanlands no kill-katthem

MAUD

Namn:            Maud

Född:              170815

Kön:                 Hona

Färg:                Bruntigrerad med vitt

Status:            Ej tingbar

Bor:                  Jourhem i Eskilstuna

Kontakta:     Thomas thomas@arbogakatthem.se

BakgrundMaud fångades in I Guttsta utanför Kolsva. Hennes två ungar på ca 6 veckor hade lämnats in på Strömsholm där en av dom dog och tyvärr fick hon inte återförenas med sin överlevande unge från Strömsholm av okänd orsak. När Maud skulle kastreras upptäcktes det att hon redan var dräktig igen och denna gång fick hon föda sina ungar inne i trygghet.


Uppdatering från jourhemmet


200818:

Inkom till jourhem.

201001:

Födde tre bebisar.

201209:

Hon är en riktig njutare som tar långa sovstunder, gärna i en dörröppning så hon har koll på resten av oss. Hon är inte speciellt förtjust i o ligga i soffan eller nån kattbädd utan ligger 90% av tiden på golvet. Är ganska kräsen på maten, den får inte vara kall från kylen (då får man värma den i micron ) heller inte samma mat två gånger efter varandra inga stora bitar utan det får man mosa.  Äter både blötmat och torrfoder (torrfoder använder hon mest som protest när man serverar nått hon inte vill ha).

210119:

Maud är okastrerad osv och ej tingbar i nuläget.

Hon är väldigt reserverad i början, men efter hon vant sig med dig är hon ett kelmonster, älskar att bli kliad på huvudet och magen. Är väldigt liten i storleken med mjuk och tjock päls. Hon kan vara lite kräsen i maten för det får inte vara samma mat hela dagen. Har verkligen kommit ur sitt skal nu och busar med sina ungar. Favoriten är när vi kastar musen och springer efter den och kommer med den för att man ska kasta den igen. Om hon leker med musen själv kan man tro hon är ute i det vilda som hon pratar stolt med sin nyfångade mus. Ligger gärna i soffan på divanen vid ens fötter och sover.
Gillar

  • Mat i variation
  • Uppmärksamhet
  • Bus med leksaksmus

OgillarGår bra ihop med

  • Andra katter
  • Människor