Spooky

Västmanlands no kill-katthem

SPOOKY

Namn:            Spooky

Född:              190515

Kön:                 Hona

Färg:                Svartsköldpadda med mycket vitt

Status:            Tingad

Bor:                  Jourhem i Västerås

Kontakta:     Thomas thomas@arbogakatthem.se

BakgrundLevde hemlös i en koloni i Åvestbo. Inkom med sina fyra nyfödda bebisar varv en liten blev en ängel då den lilla kroppen inte orkade mer än några få dagar. Spooky och hennes tre barn har alla får många tår, sk skeppskatter.

Uppdatering från jourhemmet


200725:

Inkom till jourhem.

200805:

Skygga spooky är en liten, rar kattdam som kom till oss med sina kattungar som hon tvingades föda utomhus. Hon har på tre månader gått från att vara superskygg till att vilja sno ost från tallriken när vi sitter och äter i vardagsrummet. Hon är inte klappbar och gillar inte när det kommer mycket folk eller skrikande barn på besök. Hon har stenkoll på vart hennes barn är och råkar något bli instängt någonstans så säger hon till oss. Hon sover gärna på hög plats så hon kan hålla koll och är söt som en docka”

201101:

Mamma spooky är en skyggis som ogillar hastiga rörelser och höga ljud (exempelvis skrikande barn) men lyssnar till sitt namn och kommer om man ropar. Hon har gjort stora framsteg och ligger kvar om man går förbi förbi på nån centimeters avstånd. Hon leker mycket med sina barn och älskar att jaga och brottas med dem. Hon leker även gärna med ”fiskspö”-leksaker men att bli klappad är fortfarande läskigt.

201209:

Kastrerad, vaccinerad och id-märktGillar

  • Lek och bus med sina ungar
  • Lugnt människosällskap

Ogillar

  • Hastiga rörelser och höga ljud


Går bra ihop med

  • Andra katter
  • Lugn vuxen