Uffe

Västmanlands no kill-katthem

UFFE

Namn:            Uffe

Född:              191012

Kön:                 Hane

Färg:                Svart

Status:            Social

Bor:                  Jourhem i Hallsberg

Kontakta:     Marie marie@arbogakatthem.se

BakgrundKommer från ett Länsstyrelseärende.


Uppdatering från jourhemmet


210212:

Inkom till jourhem.

210217:

Kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

220219:

När Uffe kom till oss var han full med löss och skabb och saknade päls på mage och ben. Efter behandling och näringsrik mat har pälsen växt ut och han är jättefin. Han hade även snuva.

Nu är Uffe en välmående katt som gillar uppmärksamhet. Han älskar att busa, både med leksaker och bästisen och kolonikompisen Browny. Uffe gillar att bli klappad men biter en hel del i händerna. Det kan göra ont men är såklart inget han menar men det är ändå något en ny ägare ska vara medveten om. I övrigt är han en social katt som gärna ligger med i soffan och myser.

Uffe söker ett gemensamt för-alltid-hem tillsammans med Browny.

220913:

Knasiga Uffe är redo att söka sitt egna för-alltid-hem tillsammans med bästisen Browny. Browny är diagnostiserad med kronisk kattsnuva och även Uffe kan uppvisa symptom ibland men då främst från ögonen. Info om Browny finns på hans sida.

Uffe gillar att rejsa och det går riktigt fort, så pass att det blir tass-skrik i krökarna. Leksaker kastar han med och leker runt så han knappt håller reda på vart dom tar vägen. En riktigt buse är han. När han är trött så är han också en riktig gospropp. Älskar att bli klappad på huvud och kinder. Även om han fortfarande naffsar och biter så är det stor skillnad mot för några månader sen.

Uffe får, precis som Browny, ett tillskott som heter Immun. Ett pulver man strör över maten för att ge immunförsvaret en extra boost. 

Nu söker dessa killar ett eget hem, utan andra katter då vi vill minimera stress för att undvika att kattsnuvan tar sig förbi immunförsvaret och bryter ut med full styrka igen.

221015:

Flyttade till nytt jourhem.

Gillar

  • Leka och busa
  • Bästisen Browny
  • Mat och godis


Ogillar

  • Att bli upplyftGår bra ihop med

  • Människor
  • Andra katter, men ska helst bo utan andra katter
  • Kattvan hund