Chili

Västmanlands no kill-katthem

CHILI

Namn:            Chili

Född:              160530

Kön:                 Hona

Färg:                Svart med lite vita strån

Status:            Ej tingbar

Bor:                  Jourhem i Hallsberg

Kontakta:     Marie marie@arbogakatthem.se

BakgrundChili levde hemlös i Sala. Inkom dräktig och fick tre fina ungar plus blev amma till en ensam och övergiven unge hittad i Heby.

Uppdatering från jourhemmet


200430:

Inkom till jourhem.

200704:

Födde en unge i jourhemmet.

200705:

Födde två ungar genom kejsarsnitt.

Kastrerades i samband med kejsarsnitt.

200922: 

Chili är något reserverad fortfarande men vill gärna vara med och sova på soffan när man tittar på tv. Kommer själv fram till en då hon vill ha en kram eller gosa. Har vuxit mycket i sinnet sedan hon kom till oss men fortfarande tillit att jobba på.
Söta Chili går att hälsa på och är tingbar men ska vaccineras och id-märkas samt så ska ungarna vara tillräckligt gamla innan flytt.

201202:

Vaccinerad och id-märkt.

210119:

Chili har fått besöka veterinären då hennes kropp inte gjorde riktigt som hon ville. Hos veterinären kunde det konstateras att hon har förkalkningar mellan 3 ryggkotor. Detta gör att Chili stundtals kan få problem att röra sig ordentligt och få ont. I dagsläget får hon smärtstillande och antiinflammatoriskt vid problem, äter tillskott och är ordinerad specialkost. Idag mår Chili bra men kommer behöva äta medicin stundtals och ingen kan förutspå hennes framtid eller hur länge hennes kropp klarar av problemet. Chili söker därför ett hem som kan erbjuda henne den trygghet som hon så väl förtjänar vare sig det handlar om en kort tid eller flera/många år och man bör vara van vid hantering av katt lite blyg katt eftersom det krävs vid medicineringen. Ett hem med äldre eller inga barn och ingen hund. Arboga katthem står alltid till förfogande vid frågor och funderingar, ställer självklart upp om stöd behövsnär det gäller vård av Chili.

221112:

Flyttade till katthemmet.

221204:

Flyttade till jourhem pga sjukdom.


Gillar

  • Mat
  • Godis
  • Sällskap
  • Klappar och gos på eget iniativ

Ogillar


Går bra ihop med

  • Andra katter
  • Lugn vuxen