Evenemang

Västmanlands no kill-katthem

EVENEMANG

Här finns all information om Arboga Katthems evenemang

och aktiviteter vi anordnar.Arboga katthems loppmarknad 2022

Uppdatering loppmarkanden!


211001:

Med (tidigare) restriktioner, smittspridning och katter i nöd beslutade styrelsen att skjuta upp loppmarknaden ytterligare.

Katthemmets loppis kommer hållas våren 2022. Exakt datum meddelas efter årsskiftet.

Vi blickar framåt och hoppas på en fin vår med massor av fynd till er som vill stötta katthemmet.

Vill man skänka loppisgrejer kontaktar man oss via info@arbogakatthem.se


210412:

Pga den rådande pandemin och dess framfart får vi skjuta upp våran storloppis. I nuläget finns inget spikat datum men vi hoppas verkligen att den ska gå att genomföra sensommar/höst. Uppdatering sker så snart vi vet mer om läget.

Självklart tar vi fortfarande emot loppisprylar. Maila info@arbogakatthem.se för vidare info.
2022 kommer katthemmet arrangera en stor loppmarknad med allt det innebär på Ansta gård utanför Västerås. Det kommer bli servering och en del övriga aktiviteter med. Förtjänsten går oavkortat till vår ständigt växande verksamhet och framtidsprojekt för att hjälpa hemlösa katter i länet.

Vi tar gärna emot saker till denna loppmarknad under ordnade former. Vi kommer att kunna ta emot gåvor på Öppet hus, dock mindre volymer som en påse eller kartong då. Större lass vill vi planera för då vi har dåligt med förvaringsutrymmen på katthemmet. Vi kommer självklart att kunna erbjuda hämtning med över hela länet och i viss mån in i grannlänen precis som när det gäller jobbet med katterna. Vi uppskattar verkligen om saker är i mesta möjliga mån rengjorda mm då vi allt som oftast har fullt upp med katterna i nöd. Tack på förhand för all hjälp kring detta projekt.

Frågor mm gällande loppmarknaden hänvisas till info@arbogakatthem.se Lämna kontaktuppgifter där så kontaktar vi er så snart vi kan.